Webbshop
Hem Teknikservice Produkter Våra butiker Vår webbshop Aktuellt Om oss Kontakta oss

Företagspresentation

Hjälpmedelsteknik Sverige är ett av Sveriges största och första privata serviceföretag inom hjälpmedelsbranchen. Vi är en stor aktör inom service av tekniska hjälpmedel och även inom försäljning av hjälpmedel till den privata marknaden genom våra butiker och har ett stort antal konsulter anslutna till oss runt om i Sverige som sköter våra långväga jobb.

Bolaget grundades 1999 och startade sin verksamhet i lokaler i Lomma hamn. Ganska fort växte vi ur våra lokaler och flyttade in i nya fräscha lokaler på Tenngatan 2 i Lomma. Våren 2011 utökade vi med lokaler i Kristianstad på Rörvägen 10, för både verkstad och butik. Våra lokaler i Lomma är på ca 1800 kvm och lokalerna i Kristianstad ca 500 kvm.

2006 öppnade vi vår första Hjälpmedelsbutik i Lomma och 2011 öppnade vi i Kristianstad.

Våra butiker finns till för dig som har ett temporärt eller permanent funktionshinder och behöver underlätta vardagen, för dig som vill förebygga funktionshinder eller som helt enkelt kommit upp i åren lite och vill höja livskvaliteten. Vi som arbetar på Hjälpmedelsteknik är ett sammansvetsat team bestående av medarbetare som har omfattande kompetens och lång erfarenhet av olika former av funktionshinder och olika lösningar, vilket gör oss unika inom vårt område i Sverige.

En målsättning är att ge personer med funktionsnedsättning, anhöriga och personal inom vården förstklassig service och underhåll av hjälpmedel och vårdutrustning. I takt med att behoven och hjälpmedelsutbudet ökar och blir mer komplext ställs högre krav på fortlöpande kontroll och underhåll av utrustning.

Ställ dina krav och vi formar lösningar efter dina behov.

© 2011-2017 Hjälpmedelsteknik Sverige AB
Webbplatskarta   English version