Webbshop
Hem Teknikservice Produkter Våra butiker Vår webbshop Aktuellt Om oss Kontakta oss

Vår butik i Helsingborg - Hjälpmedel för alla

Sveriges bästa utställning vilfåtöljer och allt under samma tak. Från senaste modellen av el-scootrar till moderna vilfåtöljer, praktiska hjälpmedel för kök och badrum – och allt däremellan.

Gå till hjalpmedelsteknikhbg.se

Med butiken i Helsingborg vill Hjälpmedelsteknik leda utvecklingen att nå ut med hjälp till fler. Butiken erbjuder det bästa och mest kompletta utbudet av hjälpmedel, välbefinnande och förebyggande av ohälsa i nordvästra Skåne. I vårt sortiment hittar du bla:

Himolla fåtöljer - världens bästa vilfåtöljer med uppresning
I våra moderna vilfåtöljer sitter du alltid bekvämt. Med fjärrkontrollen ställer du in fåtöljen precis som du vill ha den. Med en enkel knapptryckning får du hjälp att resa dig upp.

Välkommen att besöka vår utställning med Himollas snygga fåtöljer. Himolla är en ledande tysk möbeltillverkare som erbjuder attraktiv design och unik funktion. Tysk kvalitet när den är som bäst – med fem års garanti.

Läs mer om Himolla fåtöljer

   

Småhjälpmedel
Problem att öppna en burk, att skiva ett bröd, att ta på dig strumporna eller att plocka upp något från golvet? Vi har tusentals produkter som gör livet lite enklare.

Det flesta av produkterna på www.hjalpmedel.se kan du även köpa direkt i vår butik.

Massage i vårt wellnessrum
I vårt wellnessrum erbjuder vi andullationsmassage. En för den svenska marknaden ny massageform som funnits i Europa i nästan 20 år. Massagen är den första medicinskt certifierade metoden som tillämpar vibrationsmassage tillsammans med djupverkande infraröd värme. Behandlingen bidrar till avslappning, rehabilitering och kan vara en hjälp till smärtlindring. Ett betyg bättre än något – Real Madrid tillämpar andullationsmassage för både rehabilitering och snabbare återhämtning för sina fotbollsspelare.

Fri möteslokal
Vi erbjuder föreningar och organisationer – som ofta kan ha begränsad budget eller saknar en naturlig mötesplats – möjligheten att arrangera möten, föreläsningar och andra sammankomster i våra lokaler. Här får du tillgång till ett helt nyrenoverat och fräscht konferensrum fullt utrustat med modern teknik – helt utan kostnad. På önskemål arrangerar vi gärna föreläsningar, workshops och andra sammankomster. Lämna gärna in förslag på arrangemang som intresserar dig och din förening.

Hjälpmedel är framtiden - och vår idé.
Med egna erfarenheter av funktionsnedsättande sjukdomar i familjen vet Magnus och Karin, som driver butiken i Helsingborg, hur viktigt det är med hjälpmedel som förenklar vardagen.

"Vi vill bidra till ökad livskvalitet, bibehållen och förbättrad hälsa och en enklare vardag för många"
Magnus Sköld

 

Välkommen till oss i Helsingborg!

 

© 2011-2017 Hjälpmedelsteknik Sverige AB
Webbplatskarta   English version